Wie zijn wij

In 2009 is GBB vanuit Gelders Isolatiebedrijf B.V. gestart met werkzaamheden op het gebied van het brandwerend afwerken van leidingen, kabelgoten en luchtkanalen door wanden en vloeren die een scheiding vormen tussen brandcompartimenten.

In 2012 heeft GBB de boedel en vooral de bekwame medewerkers van het failliet gegane HZ Bouwkundige Brandpreventie overgenomen. Daarmee kwam een aanzienlijke hoeveelheid expertise  aan boord en tevens de deskundigheid om staalconstructies brandwerend te bekleden of te coaten. In de jaren die daarop volgden is de organisatie verder versterkt en durven we te stellen dat we in staat zijn om gedegen  advies te verstrekken en werkzaamheden deskundig uit te voeren.

Naast de eigen expertise werkt GBB met een aantal vooraanstaande partijen zoals Flamepro en Promat die, waar nodig, ons bij staan met hun specifieke deskundigheid. Van alle door GBB gebruikte materialen zijn testrapporten beschikbaar waarmee een brandveilige oplossing kan worden aangeboden.

GBB is VCA* gecertificeerd, versie 2008/5.1 Daarnaast wordt continu aandacht besteed aan veiligheid door instructie en (her-)certificering van medewerkers.